Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Нещодавно знаменитість зізналася, що вони з чоловіком Юрієм Горбуновим чекають на другу спільну дитину - пара також виховує 4-річного сина Івана.

Так, артистка вирушила на веселі канікули до Туреччини разом з сім'єю, виставивши знімок на тлі блакитної води і золотого піску.

Зірка показала, як насолоджується теплим сонечком, примірявши білосніжне монокіні, перлове намисто і солом'яну панаму. Катерина засвітила кругленький животик, а також зазначила, що намагалася позувати на фото так, щоб проглядалася талія.

При цьому Осадча зізналася, що це літо для неї минає дуже швидко, адже з кожним днем вона стає на крок ближче до зустрічі з новою людиною.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Літо мчить з шаленою швидкістю, але цьго літа відчувається час інакше, адже щодня наближаємося до знайомства з новою людиною 😅

Ps нова навичка в позуванні, стати так, щоб проглядалась талія 😂"

Фолловери не пройшли повз:" Мабудь буде дівчинка👏"," Ви дуже гарна❤️ і талія у Вас чудова🔥", " Вам так личить вагітність,ви просто🔥 🔥 👍 😉", " так талія таки є, незважаючи, ні на що. Здоров'я, удачі!!!👏👏👏👏".