Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих знімків, відправившись на відпочинок до Хорватії з чоловіком Потапом. Так, артистка прогулювалася старовинними вуличками міста в сукні смарагдового кольору з глибоким декольте з принтом, доповнивши образ нюдовим макіяжем і чорною сумочкою.

Зірка покрасувалася стрункою фігурою над якою наполегливо працює, а також пишними грудьми, стоячи на тлі панорамного виду.

При цьому виконавиця насолоджувалася не тільки теплою погодою, а й квітами, які росли позаду неї.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали засипати Настю компліментами: "а там видно, що я 2 рази лайкнула?", "На скільки ж ти красива ❤️💎", " Настя, ви така красива!", "Шикарні ноги у вас Анастасія красуня☺ 🙏 😉 😁 😘", " яка ти красива 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "завжди яскрава, неповторна, красива дівчинка❤️", " солодка цукерка 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔", "нереальна☘ 🍇 💚 💜".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.