Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок до Хорватії з чоловіком, продюсером і репером Потапом, зізнавшись, що через безліч концертів і гастролей порізно поїздка стала для них особливою.

Так, артисти зробили кілька романтичних селфі і знімків разом, прогулюючись по вуличках міста. Для променаду Настя приміряла смарагдове шовкове плаття з глибоким декольте, а Потап - світлу сорочку і довгі шорти гірчичного кольору.

При цьому виконавиця запропонувала аудиторії трохи пограти і дописати продовження до словосполучення "чоловік і дружина".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Чоловік і дружина - одна... (напишіть свій варіант!)

P. S. Слово "Сатана" не підходить 😂"

Фолловери не пройшли повз і почали писати свої варіанти для фрази:" Куркума"," Карбонара", " ЧурчхелА!", "Чоловік і дружина - одна камбала"," Зарплата"," життя на двох❤️"," щаслива сім'я))", " Всесвіт❤️", " Одна гармонія любові! Або ... Одна підтримка!".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.