Як відомо, зневіра відноситься до смертного гріха. Душа в такому стані може перебувати досить тривалий час. У такі моменти, щоб позбутися від скорботи і душевних мук, люди звертаються до молитви.

Причина душевних страждань може бути викликана зовнішніми факторами. Людину може турбувати втрата близької людини, стан здоров'я близьких, тривала розлука з рідними, і так далі.

Церква, скріншот: YouTube
Церква, скріншот: YouTube

Якщо це переросте в депресію, православна церква рекомендує звернутися до психотерапевта, але, молитви при цьому зайвими не будуть.

Церква, фото: Пцу Facebook
Церква, фото: Пцу Facebook

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Православному віруючому треба знайти в собі сили, щоб звернутися до Бога, Пресвятої Богородиці або святих угодників. Божа Матір-заступниця і молитовниця перед Сином за грішних людей.

Вас, святия мучениці, Веро, Надеждо і Люби, славимо, величаємо і догоджаємо, купно з мудрою матерію Софією, ейже покланяемся, яко образ богомудраго піклування є. Умоли, свята Веро, Творця видимих і невидимих, та віру міцну, неблазненну і непорушну подасть нам. Клопотай, свята Надіє, перед Господом Ісусом за нас грішних, та надія на блага Своя не віджене від нас, і від усякої скорботи і потреби нехай позбавить нас. Сповідь, свята Люби, Духу істини, Утішителю, напасті і печалі наша, та тієї понад солодкість небесну нізпослет душам нашим. Помозіть убо в бідах наших, свята мучениці, і, купно з мудрою матерію вашою Софією, моліть Господа Бога, нехай збереже під покровом своїм Церква Свою святу. Такожде і про всіх нас вашого теплаго заступництва перед Богом старанно молимо, так купно з вами і з усіма святими звеличимо і препославім Пресвяте і велике ім'я Отця і Сина і Святого Духа Бога, предвечнаго Владики і благих Содетеля, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

молитва, фото Pxhere
молитва, фото Pxhere

Молитися можна як в храмі, так і вдома перед іконою. Головне, щоб мотиви були щирими, і тоді Господь змилується над вами.

Нагадаємо, раніше Молитва Пресвятому Духу: слова, які допоможуть відпустити гріхи і захистять від негараздів

Як повідомляє портал Знай.ua Афонські старці розповіли, як правильно молитися: "Господь відкриває істину смиренним"

Також Знай.uа писав, що Молитва Архангелу Михаїлу: як захистити себе від ворогів і поганого впливу