Переможниця шоу "Холостяк-11" Анна Богдан зізналася, що відбувається в їхніх стосунках з Михайлом Заливако. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Вона написала, що намагається побільше часу проводити з коханим, але це не завжди вдається через роботу або "окремих планів»

"Звичайно, через роботу і якихось своїх окремих планів це не завжди виходить, але (!!!) ми намагаємося частіше заряджатися разом новими спільними емоціями. Вважаю, що для гармонійних відносин вкрай важливо проводити час разом поза домом», - написала вона.

Анна також вважає, що жінки живуть емоціями, і якщо ці емоції не підживлювати компліментами, побаченнями, спільним проведенням часу, то жінки «починають клювати мозок своїм чоловікам».

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"І зовсім не важливо, скільки часу зі своїм партнером ви разом, кілька місяців або пару десятків років! От не дарма у безлічі пар причиною розставання є "заїла битовуха"! Все просто через те, що, крім рутинного життя, вас нічого не пов'язує!», - додала вона, попросивши порадити їм з Михайлом якесь цікаве захоплення.

"Дуже хочеться вірити, що це щастя триватиме якомога довше. Ну прям дуже ідеальна пара», «дітей вам вже потрібно», "ми з чоловіком ходимо щовечора гуляти з собакою, граємо в уно, з донькою граємо в бізнес, карти, ходимо в Арізону на дискотеку, у вихідні в Тетру на басейн", - розповідають в коментарях фанати Богдан.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ua " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину