Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила до Ісландії разом з сином, 12-річним Веніаміном, показуючи шанувальникам захоплюючі пригоди в своїх Сторіс і на платному сервісі Patreon.

Так, артистка виставила кілька яскравих знімків, демонструючи їх з найріднішим хлопчиком. Зірка показала, з якими труднощами їм довелося зіткнутися - наприклад, щоб не ковзати по холодному льоду, Тіна одягла спеціальні насадки з шипами на черевики, а на початку пригоди навіть попросила аудиторію помолитися за них з сином.

Також виконавиця поласувала прозорим льодом з льодовика, відкусивши твердий шматочок.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Як же приємно дивитися на людину, яка наповнена і сяє зсередини❤️ дивишся і посміхаєшся😊", " Дан в Карпатах з крижинками на світло дивився, а Тіна їх почала гризти...😄 😃 ❤ ️ ", "Ось жінка😮, і в вогонь і в воду, і на льодовик👏", "Тіна,безстрашна, а зубки потрібно берегти, успіхів!!!".