Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедний ролик, позуючи з їх з дружиною Вікторією 6-річною донькою Лізою, яку шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі".

Так, артист і його найрідніша дівчинка вирішили трохи поімпровізувати за фортепіано, граючи в чотири руки. Сам шоумен приміряв білосніжну вишиванку, розшиту червоними і чорними нитками, в той час як Ліза була у стильному літньому вбранні, що складається з міні-топа і шорт.

Юрій намагався зіграти "Жайворонка" Аріеля Раміреса, а після дав "п'ять" малечі.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Шедевр в чотири руки )))

крошкаlizi😘"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи зіркову сім'ю компліментами: "Кращий ТАТО!👏 🙌 🔥 ", "Не знала що ви граєте👏 👏 👏 👏", " кращий актор! Просто не можу,чекаю нового сезону!🔥 ", "Супер, молодці❤❤", "Аж сам здивувався😂 😂 😂", "всього всього самого найкращого Вам завжди❤️", "легендарна сорочка😍", " так виглядає щастя. :-P".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність