Відома українська співачка Оля Полякова поділилася зі своїми шанувальниками своїм перевтіленням у цілій серії сторіз свого Instagram. Співачка була у перукарні, де відрізала собі чубчика.

"От чого ви казали, що не треба стригти чубчика? Дивіться, я ж молодшою стала", - говорить співачка під час стрижки.

Напередодні Полякова зробила голосування, чи варто їй відрізати волосся чи залишити зачіску такою, як є. Цікавим є те, що проти зміни іміджу Полякової виступили 69% підписників, тим часом як 31% підтримали нову стрижку.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"70 відсотків кажуть, що чубчик треба залишити і не стригти. А я її все одно підстрижу!" - відповіла співачка і засміялася наприкінці.

Після завершення процедури співачка трохи попозувала біля дзеркала з новим іміджем. Оля була вдягнена у коротку джинсову сукню з об'ємними рукавами, яку доповнює тонкий чорний пояс.

Тим часом, ведучий шоу "Маска" Володимир Остапчук, де Полякова була "детективом", знявся в епізодичній ролі нового комедійного серіалу "Люся інтерн".

Колега Полякової, співачка Віра Брежнєва поділилася фото зі зйомок нового кліпу, де показала старого знайомого.

Також датська журналістка зайнялася коханням в прямому ефірі під час репортажу зі свінгер-клубу.