Юлія Бельченко запросила своїх шанувальників на побачення. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Реаліті-шоу" Холостяк-11 " далеко не всіх задовольнило своїм фіналом. Так, Михайло Заливако віддав перевагу Ганні Богдан, А не улюблениці публіки - Юлії Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка".

Юля частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям під час і після проекту стежать понад 226 тисяч осіб.

Раптово дівчина вирішила запросити двох своїх шанувальників на побачення. Жінка вирішила пообідати з ними в індійському ресторані.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Lрузі, я вас дуже люблю і мені приємно спілкуватися з вами не тільки онлайн, але і в реально житті! Спасибі велике, що ви поруч, підтримуєте і надихаєте мене ☺ Хочу запросити двох найактивніших підписників на неймовірно смачний обід❤️
, - повідомила вона.

Це не перший випадок такої історії. Зокрема 10 червня вона вже публікувала пост, в якому пропонувала зустрітися зі своїми передплатниками.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину