Ані Лорак порадувала шанувальників відео в спокусливому купальнику з відпочинку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 7 мільйонів осіб.

В середині літа вона поїхала разом з дочкою Софією в сонячну Туреччину. Відомо, що відпочиває ані на батьківщині свого колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу — в турецькому Бодрумі. 42-річна зірка оселилася з дочкою в люксовому готелі даного міста.

3 серпня Ані Лорак опублікувала відеозапис в сторіз Instagram, в якому показала себе на тлі пляжу. Як повідомила вона у підписі, це останні дні відпочинку. Жінка постала в червоному обтягуючим купальнику і чорних сонцезахисних окулярах. Ймовірно жінка показала своєму чоловікові, кого він втратив.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину