Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Тоня частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч чоловік.

Арсен Мірзоян, який виступає її чоловіком, теж викладає всякі матеріали, коли заніматся спортом (плаває в басейні, грає в волейбол на пісочку або в залі, і бігає вранці).

Скрін, відео YouTube Мірзоян з дружиною
Скрін, відео YouTube Мірзоян з дружиною

Але зараз Виконавець перевершив всі очікування фанатів, адже показав приготування шикарного борщу на вугіллі з реберцями. Мірзоян ніяк не озвучував свої дії голосом. Він з друзями записав відео і прискорив його, щоб вмістити весь процес з отриманим результатом.

"Як подивитися - хвилина роботи:) #борщ #арсенмірзоян @korniyenkovalentin @tonya_matvienko @kaskarecords", - заявляє співак.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Арсен Мірзоян, фото з Instagram
Арсен Мірзоян, фото з Instagram

"І ось чого ти з нами на риболовлю не їхав?)) 🔥 ", "Арсен, у мене точно такий же барбекюшнік🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Дуже смачно на вигляд!", "Талановиті люди, талановиті у всьому👏👏👏👏👏🔥🔥🔥🔥🔥", "Що ж Ви робите, хлопці", "Вогонь🔥❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко зачарувала фото підростаючої доньки Арсена Мірзояна: копія Ніни

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян довів Тоні Матвієнко, що він не "тупий качок": не розрахував сили в спортзалі

Знай.ua писав, схудла Тоня Матвієнко зізналася в коханні Арсену Мірзояну стрункими ніжками: "Я твоя метелик"