Відомий український телеведучий Андрій Джеджула частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 250 тисяч осіб.

До 2010 року він перебував у парі з популярною виконавицею, соліткою "ВІА Гри", а також чемпіонкою світу з фітнесу, Сантою Діпомулос. І лише з 2017 року опинився в шлюбі з Юлією Леус, яка пішла від нього зі скандалом, так як він, на її думку, поводився дуже дивно після народження малятка.

Скрін, Instagram Джеджула
Скрін, Instagram Джеджула

Чоловік згодом скаржився, що дівчина виступає проти їх зустрічей з дитиною, і навіть просить встановити порядок зустрічей з дочкою через суд, а ось Юлія у відповідь заявляє, що Джеджула бреше, бо протягом якогось тижня навіть не згадав про дитину.

Зараз же Андрій з'явився з дівчинкою на руках і заявив, що розмовляв з нею на досить серйозні теми про дружбу, любов і відносини. У якийсь момент він піднімає високо вгору руками і дивиться, як крихітка посміхається, дивлячись на нього.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Уважно все вислухала дивлячись пильно мені в очі і ангельськи заснула солодким сном за 5 хв до возврашенія! Розмовою задоволений!😍", - написав телеведучий у публікації.

Андрій Джеджула і Юлія Леус, instagram.com/zirkovyi_shlyah
Андрій Джеджула і Юлія Леус, instagram.com/zirkovyi_shlyah

"Умничка! Хран Бережи Вас Господь!❤ ️", "Лялечка, ви чудові😍", "Така прекрасна донечка, батьки теж чудові!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, колишня дружина Андрія Джеджули приголомшила зізнанням про пекельні знущання: "По морді з правої руки"

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Джеджула після розлучення з дружиною оточив себе охоронцями з мечами: "Це Спарта"

Знай.ua писав, Андрій Джеджула відповів на звинувачення дружини в побитті: "Ганьбить моє прізвище"