Відома українська співачка, екссолістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе відео з давньою подругою Вікторією Смеюхою, показавши, як спілкуються вокалістки "НеАнгелів" після розпаду гурту.

Так, обидві артистки зайнялися сольними кар'єрами і активно працюють над новими піснями і кліпами, проте не забувають про справжню дружбу. У ролику зірки ніжно обіймають одна одну, позуючи в затишній домашній обстановці і не приховуючи емоцій.

Вікторія завзято сміється і цілує Славу в щоку, а сама Камінська грайливо показує язик на камеру. Раніше виконавиці уточнювали, що між ними немає конфліктів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ось так вони і жили всі 15 років 🤣

Цю любов не перемогти 🤣

@vikanablack 🤣"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "з боку слави, сумнівна щирість.", "Дівчата 🔥 ви круті😍 👍 👍", " сонечка😍❤️", " Віка переграє. Ну як завжди", " не розумію досі Чому мій гурт розпався ? НеАнгели це сила💪 🏼", "мої улюблені❤️", "розумнички ❤️".