Відома українська телеведуча "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 725 тисяч осіб.

У якийсь момент знаменитість полетіла на заслужений відпочинок з сім'єю, до Чорного моря, в Болгарію. Лiлiя вже викладала безліч знімків, демонструючи струнку фігуру в чорному купальнику із завищеною талією. І зараз вона знову опинилася в цьому вбранні, обтікаючи теплими водами, сидячи недалеко від берега.

Скрін, Instagram Ребрик
Скрін, Instagram Ребрик

Жінка зізналася, що провела відпочинок просто чудово, але зараз їй найбільше хочеться повернутися додому, в Україну.

"Моє море...💙🌊 Було добре..., але додому ой як хочеться! Київ, зустрічай!🙌❤", - пише Лілія Ребрик у публікації.

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Боже, яка класна, красива, красива, самодостатня😍❤️", "В гостях добре, але вдома краще😘❤️", "Яке казкове фото, і ви красуня, Ліля! 🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊", "Лілія, як вам відпочинок в Болгарії, сподобався?", "Вам дуже йде море😍, мабуть це ваша стихія)", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, подруга Анатоліча Лілія Ребрик потрапила в несподіване місце: "Нас зустріли люди в білих халатах"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Анатоліча Юля розчулила кадрами з маленьким сином: у кума Лободи за 12 днів виріс справжній богатир

Знай.ua писав, Лілія Ребрик похвалилася витонченою фігуркою в чорному купальнику: "Приємно дивитися"