Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість разом з мамою, татом, молодшим братом Мішею і бойфрендом, актором Романом Полянським вирушили на відпочинок в сонячну Одесу, де влаштували незвичайну фотосесію.

Так, кохані відвідали дельфінарій, де поплавами з дельфінами, а Роман ще й отримав поцілунок в щоку від морського котика. Зірка позувала в чорному облягаючому гідрокостюмі і рятувальному жилеті, зібравши довге кучеряве волосся назад.

При цьому виконавиця зазначила, що саме так незвично почався день народження її тата Михайла Михайловича.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це любов ❤️ 🔥 🌊 🐬

Спасибі за чудеса організатору цього дня!

Дякуємо за неймовірні емоції улюбленим дельфінам 🤗 🤗 🤗

Ми з сім'єю щасливі до неможливості ☺ і хоч батьки з Мішкою воліли тільки спостерігати, гладити дельфінів і дивитися вечірнє шоу - це найкращий початок татового дня народження ❤ ️ ❤️❤️"

instagram.com/alina_grosu/

Фолловери не пройшли повз, проте були і ті, хто дорікнув Аліні: "відмінний відпочинок !Бідні Дельфіни 🐬 - їм би плавати у відкритому морі 🌊 на волі !", "Ви рекламуєте, де насильно утримувати тварин проти їх волі. Не похвально", "Відписка через спонсорування шкуродерства".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу