Російська блогер і дочка онкохворої Анастасії Зворотнюк Анна розповіла, як захворіла коронавірусом. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зокрема, вона розповіла, як починалася хвороба, і що змусило її пройти тест.

"Все почалося з того, що мені здалося, що мене злегка продуло в літаку кондеєм. Один день було відчуття, що ось-ось з'явиться нежить», - поділилася вона.

При цьому Заворотнюк визнає, що спочатку прийняла хворобу за застуду.

"На наступний день я прокинулася, з тим же відчуттям невеликої закладеності, говорила по телефону і під час розмови у мене з'явилася дивна біль в колінах, прям почало ломити кістки, спочатку я подумала, що я їх «відсиділа» або щось на зразок цього. Я згадала це в розмові, так склалося, що я говорила зі лікарем в цей момент (не з приводу своєї застуди). Вона відразу ж сказала мені здати експрес тест. Він якраз лежав удома, я, недовго думаючи, зробила його і через дві хвилини він проявив яскраві дві смужки", - розповіла дівчина.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Через годину у неї ломило все тіло, особливо коліна, а температура піднялася до 38 градусів і з'явилося дивне відчуття, ніби плавиться голова. Симптоми з'являлися дуже швидко.

Скрін, Instagram Заворотнюк
Скрін, Instagram Заворотнюк

Через кілька днів для дівчини пропали смаки і запахи, а сили танули на очах. Не було енергії навіть на те, щоб почистити зуби.

Тест показав негативний результат на 14-й день після початку захворювання.

Скрін, Instagram Заворотнюк
Скрін, Instagram Заворотнюк

"Зараз із залишкових явищ: відсутні повністю запахи і смаки, швидка стомлюваність, задишка, забуваю слова, плутаються думки», - зазначила Заворотнюк.

Нагадаємо, раніше Дочка Анастасії Заворотнюк приміряла білу сукню: "завидна наречена"

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Ганяти курей і валятися на грубці": Анна Заворотнюк заговорила про сільську романтику, ось як треба відпочивати

Також «Знай.uа " писав, що Дочка онкохворої Заворотнюк терміново їде до Криму: "дуже мені допоможете"