Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскравий літній знімок, насолоджуючись спекотним сонечком в одному з комплексів Чернівецької області.

Так, артистка приміряла білосніжне бікіні і напівпрозорий міні-топ з глибоким декольте, "осідлавши" жовто-чорний гідроцикл.

Зірка покрасувалася стрункою фігурою, в тому числі довгими ногами, пожартувавши, що транспорт після її перебування дразу ж подорожчав. Виконавиця порівняла смарагдову воду і природу навколо себе зі справжнім українським Міконосом.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"І скутер зразу подорожчав😂

Привіт вам з Міконоса👋"

Фолловери не пройшли повз: "скільки ж тепер коштує цей скутер?😍 😂 ", "Бачу ви відпочиваєте в нас на Дністрі ❤️🔥 тут є багато гарних місць🥰", "треба було банан вибирати👏 👏 👏 😂 😂 😂"," Привіт красуня,. Щоб не було ти найкраща", " речі дорожчають від одного дотику ... прям магія 😁 потрібно і мені перестати багато готувати і їсти, щоб бути красунею як ви. Раптом магічні здібності будуть приходити не тільки на кухні.", "гарненька 😍", " яка у Вас шикарна фігурка😍 😍 😍 🔥 🔥 🔥 ви просто бомба💣 дівчина👌 😍❤️".