Зі Сполучених Штатів Америки прийшли доволі сумні новини. Так, в штаті Теннессі (Смокі-Маунтінс) в Американському музеї, присвяченому пам'яті затонулого корабля "Титанік" стався нещасний випадок. На натовп відвідувачів впала гігантська крижана стіна, яка символізує айсберг.

Про це стало відомо завдяки повідомленню інформаційного агентства CNN.

Відомо, що великий льодовик звалився на трьох відвідувачів музею, які отримали травми різної тяжкості. Одного з них довелося перевозити вертольотом в медичний центр Університету Теннессі в Ноксвіллі в 30 милях від музею. Двоє інших постраждалих було доставлено на машині швидкої допомоги до медцентру LeConte в Сев'єрвіллі.

Титанік, скріншот: YouTube
Титанік, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У музеї, який позиціонує себе як найбільша в світі пам'ятка Титаніка, шоковані подією і обіцяють вжити всіх заходів, щоб в майбутньому подібного не сталося.

Також варто нагадати нашим читачам, що турецька курортна Анталія опинилася у вогні. В результаті масштабної пожежі, яка спалахнула в двох різних місцях району Манавгат в Південній турецькій провінції Анталія, постраждала 51 людина. Через сильні лісові пожежі та потужний вітер евакуювали житлові квартали, а дим дістався навіть до готелів. Зараз екскурсії зупинили.

Раніше повідомляли, нещасний випадок чи диверсія? Під Одесою потужний вогонь охопив нові склади, палахкотить цілий гектар.

Як повідомляв Знай.uа, розлючені байкери побили хлопця і дівчину і розгромили авто: не пропустили їх на дорозі.

Знай.uа писав, вогонь поглинув турецьку Анталію: безпросвітний дим накрив готелі з туристами.