Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість відправився в довгоочікувану відпустку з дружиною Настею Каменських, вибравши для канікул сонячну Хорватію.

Так, артист виставив селфі на тлі білої стіни, позуючи з оголеним торсом. Шоумен приміряв вузькі сонцезахисні окуляри і зелено-червону кепку, демонструючи результати тренувань.

Варто відзначити, що Олексій і Настя часто починають день не тільки з правильного харчування, але і зі спорту: разом кохані влаштовують пробіжки або займаються під керівництвом фітнес-тренера.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, коментуючи знімок Потапа: "Схожий на Брюса Вілліса...", " Красунчег🔥 🔥 🔥 🔥"," Сексуальний❤️❤️❤️❤️", "схожий на батька...", "Окуляри 🔥", " Прямо, як у басейні Динамо, коли були часи👌 🙏.", "Схожий на Потапа😉".

До слова, раніше Настя Каменських показала, що на канікулах до їх зіркової сім'ї приєдналася мами подружжя - Лідія Петрівна і Людмила Анатоліївна. Кохані зробили зворушливе фото з найріднішими жінками.