Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила до Ісландії разом з сином, 12-річним Веніаміном, показуючи шанувальникам їх захоплюючі пригоди.

Так, на офіційному фан-акаунті артистки _fantina з'явилося кілька свіжих кадрів Тіни з досить популярних туристичних місць.

Зірка позувала на тлі скель культового пляжу з знаменитим чорним піском Рейнісфьяара Біч, розташованого на півдні Ісландії, грайливо закинувши ногу на камені і демонструючи розтяжку.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Також виконавиця влаштувала фотосесію біля водоспаду Свартіфосс, примірявши спортивні штани сірого кольору і футболку-оверсайз з принтом.

"Класна 😍"

Фолловери не пройшли повз, коментуючи пригоди свого кумира: "Скелелаз Тіна.", "Щасливий артист-щасливі фанати❤️👌","Скелелазочка" " В.Висоцький. 👍👏😍😍😅😅😅😅", "КРУТО!", "Щаслива така😍", "найкрасивіша".