Українська співачка й акторка, знаменита Суперблондинка Оля Полякова вже не вперше демонструє свої кулінарні здібності. Артистка неодноразово показувала власноруч приготований сир та свіжовипечений хліб різних видів.

Цього разу на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де на неї підписано понад 2,4 мільйона читачів, Оля Полякова поділилася зі своєю публікою рецептами чіабати й житнього хліба.

Щоб приготувати чіабату, для початку Оля Полякова взяла 2 ложки закваски, додала 8 ложок муки та 8 ложок води. Далі вона взяла кілограм просіяної муки, з якої повинно вийти 6 великих чіабат.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

До просіяної муки Оля Полякова додала 900 грамів рідини, з яких 850 води, а решта - оливкова олія. Далі потрібно додати приблизно 200 г готової закваски та 10 г солі. Для точності співачка використала кухонні ваги.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам виплатять нові доплати: хто і на яку суму може розраховувати Українцям за кордоном встановили нові правила: військовий облік, ТЦК, паспорти ТЦК забудуть про порушників: через який час викреслять з бази і припинять переслідувати ухилянтів Тиха отрута в склянці води: Дмитро Заруба з Держекоінспекції пояснив, чому колодязна вода може бути смертельно небезпечною
Показати ще

Якщо закваска перекисла, випічка буде кислувата, що дуже смачно для житнього хліба, додала артистка. Далі тісто потрібно ретельно перемішати ложкою, насичуючи повітрям. У результаті тісто має вийти не густе.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

У випадку, якщо у вас вийшло надто густе тісто, до нього можна додати приблизно 20-30 г води. Чіабата не вимішується, вона складається, пояснила співачка. Далі треба почекати близько 30 хвилин і скласти ще раз. Тоді поставити на деякий час у холодильник.

Дуже важливо, не відкривати духовку поки печеться чіабата, на це піде близько 30 хв. Оля Полякова також показала, як у її сім'ї заведено їсти чіабату. Артистка просто вмакає скибочку хліба у приготовану з оливкової олії, бальзамічного оцту та солі суміш.

Нагадаємо, Оля Полякова "залишила" сцену заради свого найбільшого захоплення: "Ой б*я, я ж відьма". Оля Полякова здивувала своїми вміннями

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова завела 74 кози, щоб робити сир: "Замало збирати стадіони". Оля Полякова показала свої кулінарні здібності

Також "Знай.ua" писав, Оля Полякова похвалилася пишними булочками: "Подивіться, яка краса". Оля Полякова показала цікаве відео