Українська співачка й акторка, знаменита Суперблондинка Оля Полякова вже не вперше демонструє свої кулінарні здібності. Артистка неодноразово показувала власноруч приготований сир та свіжовипечений хліб різних видів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦього разу на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де на неї підписано понад 2,4 мільйона читачів, Оля Полякова поділилася зі своєю публікою рецептами чіабати й житнього хліба.
Щоб приготувати чіабату, для початку Оля Полякова взяла 2 ложки закваски, додала 8 ложок муки та 8 ложок води. Далі вона взяла кілограм просіяної муки, з якої повинно вийти 6 великих чіабат.
До просіяної муки Оля Полякова додала 900 грамів рідини, з яких 850 води, а решта - оливкова олія. Далі потрібно додати приблизно 200 г готової закваски та 10 г солі. Для точності співачка використала кухонні ваги.
Якщо закваска перекисла, випічка буде кислувата, що дуже смачно для житнього хліба, додала артистка. Далі тісто потрібно ретельно перемішати ложкою, насичуючи повітрям. У результаті тісто має вийти не густе.
У випадку, якщо у вас вийшло надто густе тісто, до нього можна додати приблизно 20-30 г води. Чіабата не вимішується, вона складається, пояснила співачка. Далі треба почекати близько 30 хвилин і скласти ще раз. Тоді поставити на деякий час у холодильник.
Дуже важливо, не відкривати духовку поки печеться чіабата, на це піде близько 30 хв. Оля Полякова також показала, як у її сім'ї заведено їсти чіабату. Артистка просто вмакає скибочку хліба у приготовану з оливкової олії, бальзамічного оцту та солі суміш.
Нагадаємо, Оля Полякова "залишила" сцену заради свого найбільшого захоплення: "Ой б*я, я ж відьма". Оля Полякова здивувала своїми вміннями
Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова завела 74 кози, щоб робити сир: "Замало збирати стадіони". Оля Полякова показала свої кулінарні здібності
Також "Знай.ua" писав, Оля Полякова похвалилася пишними булочками: "Подивіться, яка краса". Оля Полякова показала цікаве відео