Українська співачка заінтригувала шанувальників цікавим відео. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анастасія Приходько є однією з найвідоміших українських співачок. На її офіційний пост в соціальній мережі на цей час підписано вісімдесят дві тисячі особи, які досить активно лайкають і коментують її кожен пост.

Співачка публікує різні фотографії в соціальній мережі, а також ділиться своїми творчими планами.

Співачка довгий час не виступає, бо їй потрібно виховувати новонародженого сина Луку, а також не брала участь в публічних заходах.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

4 серпня вона взяла участь у спільному проекті з іншими знаменитостями. Жінка публікує ряд відеозаписів в сторіз, проте подробиці події не повідомляє. Ймовірно, Приходько взяла участь у зйомках цікавого відео.

У своєму сторіз вона записала спільне відео з музикантом Олегом Машуковим і астрологом і переможцем "Битви екстрасенсів" Максимом Гордєєвим.

"Насправді я шалено Добра", - каже українська співачка в камеру. Однак їй тут же заперечує Олег Машуков в іронічному стилі:"Горгона ще та".

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину