Зірка "Дизель-шоу" Євген Сморигін, відомий український актор білоруського походження, телеведучий, сценарист і продюсер, поділився кумедними знімками зі знімального майданчика телесеріалу "Папаньки".

Відповідний пост він опублікував у соціальній мережі Instagram. На оприлюдненому фото він в яскравому в'язаному жилеті, картатих коротких брючках і в чорно-білих штиблетах позує на полі для гольфу. На голові у нього - картатий берет, і це робить його ще більш схожим на англійського джентльмена.

Скрін, Instagram Сморигін
Скрін, Instagram Сморигін

Скрін, Instagram Сморигін
Скрін, Instagram Сморигін

""Татусі" пограли в гольф! У кого найкрасивіший костюм?", - запитав Сморигін. При цьому інші його колеги по знімальному майданчику одягнені набагато простіше і сучасніше – в білі шорти, футболки і кеди.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Скрін, Instagram Сморигін
Скрін, Instagram Сморигін

Скрін, Instagram Сморигін
Скрін, Instagram Сморигін

"У вас, Женечка! Найяскравішому татусеві - найяскравіший костюм", "Джентльмен", "У вас найкрасивіший.... без сумніву", "дуже складний вибір, ну з перших трьох фоток, у кого-небудь", "найкращий костюм: бере, жилет, посмішки світло", "Який же ви імпозантний, красень", "Як же хочеться скоріше побачити новий сезон", - пишуть в коментарях фанати актора.

Нагадавши, "Дизель Шоу" викрили всю небезпеку подарунків з інтернету: крем для сідниць і зубна щітка для унітазу.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Дизель Шоу "нарвалися на жорстку критику через мову:"російське г*ЗНО".

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін видав вегетаріанський рецепт улюбленої страви.