Стало відомо про те, що Джонні Депп здобув важливу перемогу в суді над колишньою дружиною. Ембер Херд знову програла.

Акторку звинувачують в тому, що вона забрала собі гроші, які повинна була відправити на благодійність. Сума захмарна-7 мільйонів доларів.

У березні поточного року, Джонні Депп звернувся до суду, щоб довести всьому світу, що колишня дружина Ембер Херд забрала собі сім мільйонів доларів, які отримала ще в 2017 році, після розлучення.

Джонні Депп, скріншот: Youtube
Джонні Депп, скріншот: Youtube

Адвокати актора кажуть, що дівчина лукавила, коли говорила, що всі кошти пішли на допомогу американському союзу захисту громадянських свобод, який підтримує жінок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Днями ж портал Page Six повідомив, що актор здобув перемогу в цьому процесі проти своєї колишньої дружини. Зараз суд зобов'язав союз надати всю інформацію про пожертвування, і це остаточно доведе, брехала актриса, або все ж говорила правду.

Джонні Депп, скріншот: YouTube
Джонні Депп, скріншот: YouTube

На даний момент Джонні Депп дуже задоволений рішенням суду, адже, ця перемога багато значить для нього, адже, це може в майбутньому допомогти у справі про наклеп проти британської преси, яке, актор, на жаль програв.

У разі ж, якщо брехня Ембер буде розкрита, акторові вдасться домогтися перегляду справи.

Ембер Херд, фото: фото: Instagram
Ембер Херд, фото: фото: Instagram

Нагадаємо, що дівчина виступила в суді основним свідком, і це ледь не погубило кар'єру Джонні Деппа. Представники актора заявили, що колишня дружина бреше, і у неї все розраховано до дрібниць.

Нагадаємо, Джонні Депп, Валерія, Кіану Рівз, Шерон Стоун та інші: зірки за 50, які розгадали секрет молодості

Як повідомляв Знай.ua,"Фантастичні тварини" програли: Джонні Деппу знайшли заміну, але він залишився у виграші