Стало відомо про те, що Джонні Депп здобув важливу перемогу в суді над колишньою дружиною. Ембер Херд знову програла.

Акторку звинувачують в тому, що вона забрала собі гроші, які повинна була відправити на благодійність. Сума захмарна-7 мільйонів доларів.

У березні поточного року, Джонні Депп звернувся до суду, щоб довести всьому світу, що колишня дружина Ембер Херд забрала собі сім мільйонів доларів, які отримала ще в 2017 році, після розлучення.

Джонні Депп, скріншот: Youtube
Джонні Депп, скріншот: Youtube

Адвокати актора кажуть, що дівчина лукавила, коли говорила, що всі кошти пішли на допомогу американському союзу захисту громадянських свобод, який підтримує жінок.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Днями ж портал Page Six повідомив, що актор здобув перемогу в цьому процесі проти своєї колишньої дружини. Зараз суд зобов'язав союз надати всю інформацію про пожертвування, і це остаточно доведе, брехала актриса, або все ж говорила правду.

Джонні Депп, скріншот: YouTube
Джонні Депп, скріншот: YouTube

На даний момент Джонні Депп дуже задоволений рішенням суду, адже, ця перемога багато значить для нього, адже, це може в майбутньому допомогти у справі про наклеп проти британської преси, яке, актор, на жаль програв.

У разі ж, якщо брехня Ембер буде розкрита, акторові вдасться домогтися перегляду справи.

Ембер Херд, фото: фото: Instagram
Ембер Херд, фото: фото: Instagram

Нагадаємо, що дівчина виступила в суді основним свідком, і це ледь не погубило кар'єру Джонні Деппа. Представники актора заявили, що колишня дружина бреше, і у неї все розраховано до дрібниць.

Нагадаємо, Джонні Депп, Валерія, Кіану Рівз, Шерон Стоун та інші: зірки за 50, які розгадали секрет молодості

Як повідомляв Знай.ua,"Фантастичні тварини" програли: Джонні Деппу знайшли заміну, але він залишився у виграші