Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з чоловіком, продюсером і репером Потапом, вибравши для довгоочікуваних канікул сонячну Хорватію.

Так, артистка виставила яскравий кадр, показавши, як почався її день на білосніжній яхті. Зірка борознила морські простори, примірявши бікіні гірчичного кольору і зав'язавши на стегнах хустку з оливковими вставками.

Виконавиця продемонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює, а також вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі, поки позаду неї виднілися обриси міста і зелені дерева.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"От би так починалося щоранку☺️"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Каменських компліментами: "так-так-так!!!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Шикарно👏🔥", "🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥як завжди чудова ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "цариця морів Анастасія Каменських", " Піратка🔥 🔥 🔥 🔥"," останнім часом тільки так і починається😁 👌"," чарівно прекрасна🔥","дуже красива і дуже красиво❤️❤️❤️".