Як відомо, кілька днів тому в Києві був побитий танцюрист Наді Дорофєєвої. Після відпрацьованого концерту він відправився в клуб, і на виході був побитий. Зараз він досі в комі.

Пізніше, стало відомо про те, що винуватець співробітник Управління державної охорони, і його звідти вже звільнили. Про це повідомляє в Facebook прес-служба УДО.

Було проведено службову нараду, в ході якого прийняли рішення звільнити військового, так як вважають його вчинок ганебним і неприпустимим.

"Принципова позиція керівництва управління полягає в тому, що військовослужбовці, які порушують принципи моралі розвиненого суспільства, не повинні нести службу в складі нашого відомства» - написано в пості.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Тим часом, потерпілий Євген Гончаренко досі перебуває в комі, і ніхто не може його відвідати. Його рідні та друзі продовжують збирати гроші на лікування, і подальшу реабілітацію хлопця. Про це передавати в Instagram подруга побитого Євгена Гончаренка, Марія.

Нагадаємо, що інцидент стався вранці 1 серпня, поруч з нічним клубом "ліфт", що в Києві. У Мережу потрапили кадри, на яких видно, що після словесної перепалки з перехожим, чоловік наніс танцюристу удар по голові. Той упав, і не приходив до тями.

У нього діагностували крововилив в мозок, після чого була проведена трепанація черепа, а самого хлопця ввели в медикаментозну кому.

Нагадаємо, раніше Подруга Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі зі "школи" показала, чого нестерпно хотіла роками: "Колись я зможу"

Як повідомляє портал Знай.ua Володимир Дантес здивував витівкою після вакцинації: "відчуваю себе породистим"

Також Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва показала, як розслабляється у ванній: "Де купити таку фігуру"