Відомий український артист, всенародний улюбленець жінок Олег Винник розповів про свою любов до консервації. Які закуски воліє співак.

Популярний співак Олег Винник за лаштунками концерту "З Днем народження, Україно!", який вийде 24 серпня о 17:40 на каналі "Україна", поділився улюбленою малосольною смакотою та власним секретом смачних закруток.

Мариновані огірки, фото: скріншот з відео
Мариновані огірки, фото: скріншот з відео

Як відомо, літо-сезон консервації. Люди готуються до зими, щоб було що перекусити, якщо захочеться. Зірки шоу-бізнесу не залишаються осторонь, і також роблять закрутки на зиму з улюбленими овочами, або ж фруктами.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Олег Винник з радістю відповів на запитання, адже, у цій справі він профі: "Яке хороше запитання! Таке враження, що ви знімали, що я робив сьогодні вночі. А я всю ніч не спав - їв малосольні огірки, які, до речі, сам приготував напередодні. Мені дуже подобається цей процес", - зазначив Олег Винник за лаштунками шоу "З Днем народження, Україно!".

Також, чоловік зазначив, що коли їде біля якихось сіл, то не може відмовити собі в задоволенні зупинитися, щоб купити свіжі овочі. Також, Олег Винник зізнався журналістам, що неймовірно любить гриби, а зокрема ті, які самостійно закочує в банки.

Нагадаємо, у масштабному шоу "З Днем народження, Україно!" глядачі каналу "Україна" також побачать вражаючі виступи VERKA SERDUCHKA, Олі Полякової, NK, Наталії Могилевської, MONATIK, Макса Барських, Ірини Білик, Артема Пивоварова, TAYANNA, Павла Зіброва, Руслани, ALEKSEEV, Анастасії Приходько, Олі Цибульської, SLAVA KAMINSKA, Арсена Мірзояна, Lida Lee, гурт DZIDZIO, KAZKA," ВВ"," БЕZ ОБМЕЖЕНЬ", Go a, KADNAY.

Нагадаємо ,"З Днем народження, Україно!": повелитель вовчиць Олег Винник розкрив секрет свободи і незалежності

Як повідомляв Знай.ua, Олег Винник приготував щось грандіозне для своїх " вовчиць": "Моя давня мрія"

Знай.ua, Винник, Полякова, Камінська, Білик, Могилевська, Цибульська заспівають для українців на День незалежності: об'єднають всі покоління