Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram, демонструючи моменти творчого та особистого життя.

5 серпня знаменитість зворушливо привітала маму з днем народження - Світлані Іванівні виповнилося 62 роки.

Так, артистка виставила серію трепетних кадрів найріднішої жінки і вперше показала вітчима. Світлана на честь торжества приміряла ніжно-блакитну блузу і білі штани, вражаючи тим, наскільки молодше своїх років вона виглядає.

При цьому зірка побажала мамі здоров'я та енергії, а також зазначила, як сильно та надихає виконавицю.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Матусю з днем народження!

Будь здорова і дуже щаслива, енергійна і рухлива!

Ти люба всіма нами і своїм чоловіком, ти надихаєш мене, і даєш надію, що після 60 життя ще є😂і воно сповнене радощів і задоволень!

Ура!❤️❤️❤️"

Фолловери долучилися до привітань: "матусі здоров'ячка!!! Як ж красуня❤️❤️❤️", " З імениннецею ! Краса, хай мрії здійснюються️️️", "мама просто🔥, шикарно виглядає!!! Поздоровляю!!!", "Так от в кого ви така красуня)))👏 🔥", "капець, мама виглядає на 30", "шикарна жінка🔥 я б сказала що їй років 40 максимум,але ніяк не 60❤️".

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора