Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила з 16-річною донькою Машею на відпочинок, навідавшись в гості до подруги, власниці кулінарної школи на півдні Франції Вероніки Білоцерковської, а після повернення в Україну надихнулася новими рецептами.

Так, артистка вирішила в прямому ефірі з шанувальниками зробити домашній житній хліб і чіабатту, позуючи на кухні власного заміського будинку. Зірка розповідала всі тонкощі приготування закваски для випічки і зізналася, що смачний хліб вийшов у неї не з першого разу.

Виконавиця приміряла міні-шорти чорного кольору і білосніжну футболку-оверсайз, зібравши довге світле волосся в дві кіски і вражаючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Ви дуже красива без макіяжу ))далеко не кожен виглядає так навіть з макіяжем 🤗", "Неймовірна без макіяжу-не заздріть😍🔥🔥🔥Вогняна дівчинка Оля❤️🙌", "Дівчинка-дівчинка😍", "Доброго ранку) Як же Вам личать кіски🔥, хоча гарненьким все личить😂😍", "Красуня, як завжди🔥👏".