Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість взяла участь у проекті "Здорова Україна", прогулюючись по одному з парків столиці, примірявши білосніжну футболку і облягаючі лосини чорного кольору.

Так, артистка продемонструвала струнку фігуру і вирішила показати кілька улюблених вправ, які можна виконувати як на свіжому повітрі, так і вдома.

Зірка задіяла лавку на набережній, роблячи випади ногою в сторону, планку з поворотом тулуба, нахили тулуба, зворотні віджимання, а також відведення ноги в сторону і наверх. Виконавиця зазначила, що короткі тренування все ж краще, ніж їх повна відсутність.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Спорт з Тіною 💪 🏻 "

Фолловери не пройшли повз: "любиш Тіну, люби і спорт!❤️❤️❤️", "👏Дякую за натхнення", "у мене немає такої лавки 🙇 ♀ ️ піду просто погуляю💪", "та спорт це добре ,кому здоров'я дозволяє молодість гидота а старість не радість", "віджимання від лави добре, інше не розумію що за гон".