Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако не надто часто, проте радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Там за його життям стежать понад 200 тисяч людей, після фінального вибору, зробленого на користь Анни Богдан. Зовсім недавно закохані каталися на гідрофолі з підводними крилами і щоглою, коли Михайло показував якусь "магію" рожевих трусів своєї дівчини, через яку вона так впевнено стояла на дошці.

Скрін, Instagram Анна Богдан
Скрін, Instagram Анна Богдан

А зараз вона особисто відповіла на безліч гнівних коментарів про свою самооцінку в Stories.

"Ань, ну серйозно! Легко любити себе, коли ти красива і така худа! Була б у тебе зайва вага, ти б точно так не говорила☺️", - написав один з користувачів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скрін, Instagram Анна Богдан
Скрін, Instagram Анна Богдан

"Дівчатка, за цим стоїть величезна праця! Я особисто схудла на 16 кг.і повірте, до цього - було все по-іншому. Я вже не раз розповідала цю історію, але можу розповісти ще раз. Був час, коли я себе ненавиділа😢😭", - відповіла Ганна Богдан на це повідомлення.

Внизу вона залишила кнопку, в якій можна вибрати два варіанти "Так чи Ні" на питання, чи варто розповідати переможниці "Холостяка" про свою боротьбу із зайвою вагою. У підсумку фанатки дівчини більшістю проголосували за подальшу публікацію цієї історії.

Анна Богдан, скріншот: Instagram Stories
Анна Богдан, скріншот: Instagram Stories

Анна Богдан, скріншот: Instagram Stories
Анна Богдан, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, обраниця Холостяка Михайла Заливако Ганна Богдан відповіла на запитання про зради: "Важка праця"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Михайло Заливако раптово натякнув на розставання: "Є два варіанти"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огневич розкрила всі свої найпотаємніші секрети: "Хочу її вбити"