Італійський бізнесмен Джанлука Ваккі, більш відомий як "танцюючий мільйонер", часто балує шанувальників новими фото свого життя в соцмережі Instagram.

5 серпня знаменитість яскраво відсвяткував 54-річчя, позуючи на білосніжній яхті. Так, шоумен виконав свій фірмовий запальний танець лише в плавках червоного кольору і сонцезахисних окулярах, поки позаду нього виднілося море.

Артист продемонстрував безліч татуювань і підтягнуте тіло, а також зізнався, що зараз знаходиться в самому розквіті сил.

Втім, під публікацією на офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в Instagram далеко не всі оцінили ролик Джанлуки - були і ті, хто висміяв мільйонера за зухвалу поведінку.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

"Ось так треба зустрічати 54-річчя 🔥

Сьогодні мільйонер Джанлука Ваккі @gianlucavacchi святкує день народження, і життя зірки в самому розквіті. Він насолоджується можливостями, кохає дружину @sharfonseca та виховує донечку.

Складно повірити, що йому за 50. Скільки років ви б дали красеню?"

Фолловери не пройшли повз: "а ще нижче труси не міг впустити", " так і хочеться дідусеві труси підтягнути😂"," у нього танець один на всі випадки життя?", "Ще трошки, і з тих трусів шось вівалиться️️"," років 80.Не менше.Купив би собі якісь пристойні плавки, чи шо, на день народження.".