Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Знаменитість виставив серію яскравих архівних кадрів з Токіо, Японія, показавши, як виглядала їх з оператором Олександром квартира під час експедиції - хлопці повісили на балконі орендованого житла прапор України.

Так, артист зворушливо підтримав українських спортсменів на Олімпіаді, зізнавшись, що стежить за всіма подіями і перемогами. Шоумен видав, яка це титанічна праця, тримати себе у формі і щодня наполегливо тренуватися.

Дмитро побажав спортсменам енергії, яку подарують на Олімпіаді гора Фудзіяма і неймовірна атмосфера країни висхідного сонця.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Звичайно, я стежу за Олімпіадою в Японії. Звичайно ж, вболіваю за свою рідну країну, за наших українських спортсменів.

І дуже радію всім досягненням, які вже є, і в передчутті тих, що ще будуть. Удачі вам, дорогі наші, пишаємося вами!

Цими архівними фотографіями з Японії ми бажаємо вам сил і фарту в Токіо. І щоб наш прапор якомога частіше було видно на телеекранах по всьому світу, коли ви завойовуєте чергову медаль.

На фото можна побачити наш балкон в Токіо - так він виглядав всі місяці японської експедиції, і нашу орендовану квартиру в японській столиці з вулиці було видно здалеку.

Нехай завдяки вам, дорогі наші спортсмени, побачать мільярди людей..."

instagram.com/komarovmir/

instagram.com/komarovmir/