Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,6 мільйонів чоловік.

Зараз він продовжує радувати інформацією про красу України, які, після випусків "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим", все більше населяють туристи. У Вилковому з господинею Наталією, яка приготувала з телеведучим юшку і крокодила, фотографуються. Жінку впізнають, а ще в цьому населеному пункті купують вино "Новак". І Дмитро попросив, щоб йому передали через автобус до Києва пляшечку, поки все не розкупили.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

Кафетерій на устричній фермі збільшив кількість столиків.

"Спасибі величезне, що подорожуєте по Україні. Моя головна мета-показати вам місця, куди можна відправитися "вже завтра". Навіть одноденна поїздка-це величезний внесок у розвиток туризму. Якщо ми будемо більше подорожувати по рідній країні-локації, які ми вибираємо, будуть змушені розвиватися", - пише Дмитро Комаров у публікації.

Дмитро Комаров, скріншот: Youtube
Дмитро Комаров, скріншот: Youtube

І потім додав, що немає ніяких приводів відкладати поїздку на потім, бо навіть погана дорога - не привід відмовлятися від поїздки. Вже в наступному випуску Дмитро спуститься на дно стародавнього океану Тетіс, розташованого в Донецькій області на глибині 300 метрів.

Нагадаємо, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" перетворився на Робінзона Крузо і втілив мрію

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" опинився в Мальдівах, не виїжджаючи з України: навіть "Робінзон Крузо" є

Знай.ua писав, Комаров з "Світу навиворіт" показав молодій дружині українські Мальдіви: блакитна вода і дельфіни