Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує моменти особистого життя і дає уроки етикету.

Нещодавно знаменитість виставила серію свіжих кадрів з романтичної фотосесії в одному з готелів Києва, позуючи разом з чоловіком, директором "Нового" каналу Володимиром Локотко.

Так, артистка приміряла відразу кілька ніжних образів, з'явившись перед камерами в повітряній сукні бежевого кольору з срібними паєтками, яке пізніше змінила на довгу сукню з картатим принтом.

Зірка змінювала і локації - від лоджії з панорамними вікнами до ліфта, де до неї приєднався коханий. Ольга злегка обійняла Володимира, грайливо дивлячись йому в очі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Готельне життя"

Фолловери не пройшли повз: "обожнюю" готельне життя і так щоб тільки я та він! Маючи досвід щасливого шлюбу довжиною в 23 роки , рекомендую такі вилазки ввести в звичку.", "Лялечка Барбі . Оля вертайтеся на телебачення з проектом типу як Ревізор або інспектор", "Стильна пара🔥❤️", "Романтика🐝 💚", "Як гарно 😍!", "Гарні туфлі))".

instagram.com/freimutolia/