Лариса Ніцой на своїй сторінці у Facebook поскаржилася на бездіяльність державних місцевих органів, які відмовилися виплачувати 12 тисяч гривень волонтерці.

Віта Щокіна подала свій проект до спеціально створеної комісії при міській раді. Суть цього проекту полягає в тому, аби навчити всіх вчителів та школярів у Ніжині надавати першу домедичну допомогу. Для цього було потрібно, аби з місцевого бюджету надали 12 тисяч гривень для придбання спеціального манекену.

За словами Ніцой, проект Щокіної виграв у конкурсі, але вона отримала лише почесну грамоту та 2 тисячі гривень на придбання медичних бинтів.

"Запитала, нащо мені ваша грамота? Мені манекен потрібен. Почула у відповідь: «Ці проекти подавалися не для того, щоб ми їх фінансували, а щоб ви були АКТИВНІ». Ну і дали Віті ще 2 тисячі, на які вона купила бинти для вишколу," - пише Ніцой у своєму дописі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Ніцой розповіла про роботу волонтерів, які займаються вишколом дітей та про те, що вони збираються поїхати на фронт.

Нагадуємо, у Львові роздаватимуть безкоштовні сніданки, обіди та вечері.

У тому ж Львові в листопаді безхатько налякав людей своїм зовнішнім виглядом.

А тут експерт-генетик розповів, як можна дожити до 100 років і сповільнити старіння.