Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила знову підкорювати аудиторію в Україні, повідомивши про концерт в одному з пляжних клубів Одеси 14 серпня.

Тепер же артистка з'явилася в ефірі відомого ранкового шоу "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", одним з ведучих якого є Анатолій Анатоліч - Світлана є хрещеною мамою його старшої доньки Аліси.

Зірка прийшла в студію, примірявши білосніжний брючний костюм-оверсайз і топ з глибоким декольте, а також розповідала про виховання дітей і зйомки нового кліпу на пісню "Vogue".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Така поява виконавиці розділила шанувальників на два табори - одні вітають Світлану, інші ж незадоволені її поверненням з Росії.

На сторінці "Ранок з Україною" в Instagram фолловери коментують публікацію: "І можна виявляється і в Росії виступати, і в ранковий ефір(((", "Оце розчарування...🤦 Ще Лорак запросіть...", "Ганьба 👎", "Чекаєм в гостях Повалій, Лорак, Брєжнєву…щоб вже повний комплект «гордості» зібрався", "Розчарували 😏".