Дочка екс-президента України Віктора Ющенка 41-річна Віталіна порадувала шанувальників новим знімком, зробивши Селфі після занять спортом.

Нова публікація з'явилася на її сторінці в соціальній мережі Instagram, яку жінка почала активно вести не так давно. Вона намагається регулярно радувати шанувальників новими кадрами, а також знімати Stories.

За життям дочки колишнього президента України тут стежить трохи більше двох тисяч користувачів.

На новому кадрі Віталіна Ющенко сидить в якомусь закладі, і поруч на столі пляшечка води.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Не можна на відзначити, як добре виглядає жінка в свої 41-тонкі вилиці, пухкі губи, і підтягнуте тіло. Видно, що заняття спортом не проходять даремно.

Віталіна Ющенко, фото: Instagram
Віталіна Ющенко, фото: Instagram

"Видався чудово спортивний вихідний четвер ☺ ️ # Віталіна # Ющенко # Київ #Україна #спорт # літо # Олімпіада" - підписаний пост в соціальній мережі Instagram.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про цю фотографію:

"😍🔥";

"🌞😎";

"Яка красуня🥰";

"Vitalina❤️❤️❤️😍😍😍";

"Вчора дивилася з вами інтерв'ю у Юлії Литвиненко. Так щиро, трепетно, правдиво ... Дякую.👏".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Віталіна є дочкою колишнього президента України Віктора Ющенка. Їй зараз 41 рік, і вона виховує 20-річну дочку Доменіку. Другій дочці зараз 10 років.

Нагадаємо, внучка Ющенка Доменіка показала розкішний відпочинок на Мальдівах: "Рай на землі". Доменіка Ющенко показала, як відпочиває

Як повідомляв портал Знай.ua, як виглядала внучка Ющенка до зміни зовнішності: зовсім не гламурна левиця з пухкими губами. Доменіка Ющенко стала учасницею 11 сезону "Голосу країни"

Також Знай.ua писав, внучка Ющенка Доменіка покинула Україну після поразки на шоу "Голос країни". Світська левиця показала кадри з райського острова