Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.
Зараз він, у своєму Instagram-акаунті, де за його життям стежать близько 600 тисяч чоловік, продовжує розповідати про борщ, і торкнувся так званої "війни", яка насправді не є будь-яким жартом. Бо хтось може додавати туди квасолю, а інші запитають, навіщо це робиться.

Євген Клопотенко, фото з Instagram
Євген Клопотенко, фото з Instagram

"Одним слово, вміємо ми не тільки варити круті борщі, але ще і лагідно хейтити борщ ближнього свого. Тому що кожен знає, що його борщ - еталонний. І це прекрасно. Борщові дискусії найкрасивіші і говорять про те, наскільки нам, українцям, не все одно. Єдине, в чому плюс-мінус сходимося, так це в тому, що борщ - це не суп. Борщ - це борщ", - пише Євген Клопотенко.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

Після цього він зазначив, що з'явилася класна ідея, спеціально до Дня Незалежності створити спецпроект, сенс якого полягає в демонстрації особистого рецепту приготування борщу з боку кожного українця.
Євген хоче таким чином зібрати більше трьох мільйонів літрів борщу, щоб вспоследствии "подарувати" Україні Всеукраїнське блюдо.

Нагадаємо, Євген Клопотенко розкрив секрет ідеального сніданку: "Диявол в деталях"

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Євген Клопотенко повернувся з відпустки і "психанув": "Яка гидота..."

Знай.ua писав, Євген Клопотенко втік з гарячим італійцем: "Не побачите і не почуєте мене"