Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.
Зараз він, у своєму Instagram-акаунті, де за його життям стежать близько 600 тисяч чоловік, продовжує розповідати про борщ, і торкнувся так званої "війни", яка насправді не є будь-яким жартом. Бо хтось може додавати туди квасолю, а інші запитають, навіщо це робиться.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Одним слово, вміємо ми не тільки варити круті борщі, але ще і лагідно хейтити борщ ближнього свого. Тому що кожен знає, що його борщ - еталонний. І це прекрасно. Борщові дискусії найкрасивіші і говорять про те, наскільки нам, українцям, не все одно. Єдине, в чому плюс-мінус сходимося, так це в тому, що борщ - це не суп. Борщ - це борщ", - пише Євген Клопотенко.
Після цього він зазначив, що з'явилася класна ідея, спеціально до Дня Незалежності створити спецпроект, сенс якого полягає в демонстрації особистого рецепту приготування борщу з боку кожного українця.
Євген хоче таким чином зібрати більше трьох мільйонів літрів борщу, щоб вспоследствии "подарувати" Україні Всеукраїнське блюдо.
Нагадаємо, Євген Клопотенко розкрив секрет ідеального сніданку: "Диявол в деталях"
Популярні новини зараз
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще
Як повідомляв "Знай.ua", Євген Клопотенко повернувся з відпустки і "психанув": "Яка гидота..."
Знай.ua писав, Євген Клопотенко втік з гарячим італійцем: "Не побачите і не почуєте мене"