Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне відео, прогулюючись по піщаному пляжу, серед пальм і блакитної води.

Так, артистка позувала в спокусливому монокіні чорного кольору з глибоким декольте і прозорими вставками, розпустивши волосся і доповнивши образ макіяжем з акцентом на очах. Зірка продемонструвала, як виглядає її фігура без ретуші і фільтрів.

При цьому виконавиця нагадала аудиторії про live-альбом, який не наважувалася випустити цілих 5 років. Анна наспівувала свій хіт "Привыкаю" 15-річної давності, з якого почалася її сольна кар'єра.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

"Як я без цього жила раніше?

Чому не наважувалася випустити Live альбом майже 5 років.

Чому приховувала свої почуття, чому не наважувалася бути собою…

Цій пісні майже 15 років. З неї все почалося. Давним давно маленька дівчинка Аня вирішила бути артисткою.

Тепер я велика. Але минають роки і пісня актуальна як ніколи ..⠀

Я сподіваюся вам близький мій новий альбом Secret Soul так само як мені .. Завантажити можна за посиланням в профілі і в сторіз.

Буду неймовірно щаслива вашим відео ❤️"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.