Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість виставив зворушливе відео, показавши, як проводять літо їх з Аллою Пугачовою діти - близнюки Гаррі і Ліза.

Так, до першокласників в замок в селі Грязь приїхала погостювати донька Христини Орбакайте Клава - малюки разом з Примадонною і шоуменом вирушили в місцевий магазин, який так обожнює Гаррі.

Максим зняв, як хлопчик копітко вибирає інструменти: плоскогубці, клямку, скотч. Пугачова ж придбала насіння для саду.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Господарський

Гарік обожнює ходити за покупками в наш сільський магазин🤗 👨 🏻 🔧"

Фолловери не пройшли повз: "класний пацан росте😍", " Я балдію над Гаріком! Він такий прям чоловік чоловік😂 👍 👍 👍", " відмінні діти! Прекрасне виховання!!!", "Блін, ви такі класні, справжні.", "Гарі прям інструкцію з розкриття сейфа видав😂", " Максим у вас класні діти! Такі прості і справжні❤️", " Маленький чоловік❤️🔥 🔥 🔥","я думав ви не ходите в магазин😂".