Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно дружина виконавця, Сніжана, виставила ніжний знімок, показавши, як проводить літо. Так, артистка позувала на території ресторану в Харкові, примірявши шовкову сукню-комбінацію з глибоким декольте і квітковим принтом.

Зірка сиділа в човні босоніж і пофілософствувала над тим, як перемогти лінь. Сніжана впевнена, що Всесвіт доносить до нас інформацію "добрими" способами, а коли ми не помічаємо їх - робить це більш ефективно.

Сама Бабкіна зізналася, що бореться з лінню фактично кожен день.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Бог, Всесвіт не вибирає тільки красиві способи донести до Вас інформацію. Інформацію та досліди, щоб ви "прокинулися"!

Є тільки один критерій - ефективність‼️

Якщо по-хорошому, по-красивому не виходить, нам дають біль! У надії на те, що ми прокинемося і почнемо щось міняти!

Тому кожен наш біль - це не за що???, а ДЛЯ чого???

І тут дуже важливо вимикати лінь! Тому як лінь нашого розуму - це хитрий товариш. Якому звичніше жити за старими звичками, старими правилами, ниттям, # байдикуванням в свою сторону.

Він говорить тобі постійно - ти багато працюєш! Ти втомився! У тебе немає грошей! Куди ти лізеш? Все нове - страшно! І так далі…

Я досі кожен день домовляюся зі свої ледарем, щоб не заважав мені.

Тому що мені це не вигідно‼️
Я бачу великі результати і назад не збираюся!!!

І кожен день, вибираючи себе, час на себе, ми робимо крок вперед, отримуючи бонуси!"