1 серпня 2021 року київський клуб "Динамо" нарешті стартував у нинішньому сезоні УПЛ, у другому турі.

Противником футбольної команди зі столиці виступив "Верес" з Рівного, який є новачком у Прем'єр-лізі. У минулому турі цей же клуб зумів відстояти нічию проти "Колоса", під проводом тренера Юрія Вірта. Але "Динамо", виступаючи на НСК "Олімпійський", закінчило поєдинок проти "Вереса" з рахунком 4:0.

"Динамо" Київ, фото: Instagram
"Динамо" Київ, фото: Instagram

Зараз же на офіційній сторінці київського клубу в соціальній мережі Instagram, де за різними новинами стежать понад 300 тисяч осіб, з'явився оновлений календар матчів на весь серпень 2021 року. Цього місяця столичне "Динамо" провело вже два поєдинки — "Верес" і "Фенербахче".

І виходячи з таблиці, команду чекають ще шість матчів. Перший з них відбудеться вже цієї неділі, 8 серпня, проти "Зорі". Далі, 11 числа, "Динамо" зустрінеться з "Минаєм". 14 серпня товариський поєдинок відбудеться з "Інтером". 18 числа, в середу, з "Інгульцем". Далі йде "Десна"і " Колос".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Динамо Київ, фото: Instagram
Динамо Київ, фото: Instagram

"Ось це графік класссс👏👏", "А чому матч проти колоса за 3 дні до матчу Казахстан Україна?", "Ох і контрасти😮 😅", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ліонель Мессі покинув футбольний клуб "Барселона": не змогли домовитися

Як повідомляв "Знай.ua", "Динамо" - "Верес": початок сезону УПЛ для Києва, поки "Шахтар" вже на першому місці

Знай.ua писав, "Динамо" представив форму на новий сезон, українці оцінили:" Найкрасивіша за 10 років"