Колектор, скріншот: Youtube
Колектор, скріншот: Youtube

У Зеленського зобов'язали колекторів до ввічливості: жодних погроз, шантажу та чіткі правила

На сторінці Міністерства юстиції України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про введення в дію Закону "Про внесення змін до деяких законів, щодо захисту споживачів при врегулюванні простроченої заборгованості". Повідомляється, що вступив він в силу ще з 14 липня 2021 року.

Монобанк, скріншот з відео
Монобанк, скріншот з відео

Monobank несподівано заблокував рахунок клієнта: "Залишили на їжу"

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Українці періодично скаржаться на обслуговування в мобільному банку Монобанк. Цього разу клієнт поскаржився, що банк без попередження урізав кредитний ліміт, чим залишив чоловіка без засобів до існування. Як розповів українець, то він поклав свої кошти на рахунок, але Монобанк вирішив заборонити доступ до кредитного ліміту.

Володимир Остапчук, фото: Instagram
Володимир Остапчук, фото: Instagram

Володимир Остапчук перевірив українські дороги і терміново звернувся до Зеленського

Популярний український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук, який в 2020 році зіграв своє друге весілля, після несподіваного розставання з дружиною, любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 517 тисяч людей. Цього разу Володимиру пощастило проінспектувати українські дороги. Зокрема, від Решетилівки до Дніпра.

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial/
Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial/

Світлана Лобода видала, де жила останні кілька років

В ефірі шоу "Ранок з Україною" співачка LOBODA розповіла, що після тривалої паузи готується випустити пісню українською мовою. А ще зірка відповіла на найпопулярніші запитання українців, одне з яких: "Де живе артистка останні кілька років?": "Два роки тому здійснилася моя велика мрія. Я придбала будинок в європейському місті, на березі моря. І тепер, прокидаючись щоранку, ми з дочками говоримо "Дякую!".".

Українці, кадр з відео
Українці, кадр з відео

У Мінсоцполітики пояснили, які послуги можна отримати, не виходячи з дому

Мінсоцполітики, в рамках цифровізації країни, працює над впровадженням нових електронних сервісів для громадян. У відомстві розповіли, що було зроблено протягом 2020 року. Про стан інформатизації в Україні відзвітував віце-прем'єр-міністр України-Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров на засіданні уряду. Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці Мінсоцполітики в соцмережі Facebook.