Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако не надто часто, проте радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

За його життям стежать понад 200 тисяч людей, за Ганною Богдан приблизно стільки ж. Зовсім недавно вона розповіла, як же відчувала себе, коли поправилася на цілих 16 кілограм. Дівчині не хотілося дивитися на себе в дзеркало, гуляти з друзями і взагалі з ким-небудь знайомитися.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram

А зараз у неї запитали, порадила б Анна Богдан дівчатам йти на проект "Холостяк", навіть після того, з чим зіткнулася на власному досвіді.

"Тобто (тих, хто шукає любов; хто хоче змінитися, емоцій). Цікава Ваша думка", - додав Користувач.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Анна Богдан та Михайло Заливако, фото з Instagram
Анна Богдан та Михайло Заливако, фото з Instagram

"Я зустріла на проекті Мішу❤️ Так що так, ті хто хоче знайти свою другу половинку - це ваш шанс💕 крім цього, це прекрасна можливість подивитися на себе з боку. Також, проект це можливість: 1. Поміняти своє життя (вона точно не буде колишньою вже після першої церемонії). 2. Отримати новий досвід. 3. Стати сильніше💪 🏿 4. В умовах проекту ви 100% відкриєте в собі нові риси характеру, які були заховані десь глибоко...)", - пише Ганна Богдан у Stories.

Анна Богдан, скріншот: Instagram Stories
Анна Богдан, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анна Богдан показала фото до "Холостяка" із зайвою вагою: в одних трусах, і соромно на себе дивитися

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Заливако осоромився на відпочинку з Ганною Богдан: "Вчуся тримати"

Знай.ua писав, обраниця Холостяка Михайла Заливако Ганна Богдан відповіла на запитання про зради: "Важка праця"