У соціальній мережі Facebook є група, яка спочатку була створена для допомоги приймальним комісіям та особам, які беруть участь у вступній кампанії в 2021 році.

Зараз там з'явилося повідомлення від Ольги Толюпи. Жінка є матір'ю ще неповнолітнього абітурієнта. І вона стала свідком наявності повістки до військкомату, 12 серпня 2021 року.

Вступна кампанія, фото: кадр з відео
Вступна кампанія, фото: кадр з відео

"Підкажіть, будь ласка. Прийшла в поштову скриньку повістка дитині з'явиться 12.08.21 у військкомат для проходження мед. комісії для призову. Син надійшов на бюджет , але наказу ясна річ ще немає. Крім того йому 18 років буде тільки в кінці року. Які наші дії повинні бути?", - пише жінка в публікації.

Абітурієнт з повісткою, скріншот: Facebook
Абітурієнт з повісткою, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Один з користувачів в коментарях заявляє, що повістка не має силу, якщо її не віддали особисто в руки, під розпис, а просто кинули в поштову скриньку.

"Ідіть учіться, а цей папірець викиньте і забудьте про неї, нічого вам не буде - ви її не отримували і в очі не бачили. Та й вам 18 немає ще..., нах*р повістку і їх комісію", "Якщо повістку не вручили особисто в руки, то можна не йти, штрафу не буде. Йти до військкомату і щось доводити-марно, вони непробивні. Вже краще дочекатися наказу про зарахування, взяти довідку про навчання, якщо пощастить, то до 12 числа. В армію до 18 років 100% не заберуть, не переживайте)) просто даремно витратите час і нерви для проходження медкомісії, яка вам не знадобитися)", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Facebook (абітурієнт з повісткою)
Коментарі, скріншот: Facebook (абітурієнт з повісткою)

Нагадаємо, в Україні стартує єдиний вступний іспит: що потрібно знати абітурієнтам

Як повідомляв "Знай.ua", вступна кампанія-2021: у Львові назвали найдорожчі та найдешевші "контракти" у вишах

Знай.ua писав, ВУЗ приймає абітурієнтів з 130 балами ЗНО, батьки в гніві: "Навіщо атестат на 11?"