У неділю, 8 серпня, погода в Україні буде теплою і мінливо хмарною, місцями буде спека. Опади прогнозуються в східній частині країни.

Про це передає Укргідрометцентр.

Так, за прогнозами синоптиків, короткочасні дощі варто чекати вночі на Сході та Приазов'ї. Місцями можливі грози. На решті частини України без опадів.

Вітер переважно північно-західний, 3-8 м/с.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Найспекотніше буде в східних і південних регіонах, тут стовпчики термомтра покажуть +31+33 градусів вдень, вночі +16+21 градус.

На Західній Україні хмарна погода протримається недовго. Вже ввечері небо проясниться, опадів не прогнозується. Температура повітря вдень + 28 +30 градусів, вночі стовпчики термометра покажуть +11+16 градусів.

погода в Україні, скріншот з відео
погода в Україні, скріншот з відео

У північних областях очікується мінливо хмарна погода. Опадів не прогнозується. Температура повітря вдень +27+29 градусів, вночі +11+16.

У Києві, 8 серпня, буде сухо. Легкий північно-західний вітер буде трохи охолоджувати. Температура повітря вдень +27+29 градусів, вночі +13+15 градусів.

Нагадаємо, раніше Машини під водою і град з яйцем: Харків несподівано накрила негода, змиваючи все на своєму шляху

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Україні посеред серпня посипався сніг, а сильні зливи затопили під'їзди і вулиці

Також «Знай.иа " писав, що Укргідрометцентр налякав прогнозом погоди з 7 по 9 серпня: зірветься сильний буран і прогримлять грози