Передостанній день Олімпіади ознаменувався безліччю медалей для української збірної. Про це повідомляє телеграм-портал Новини.live.

23 липня стартувало одне з найбільш довгоочікуваних заходів цього року - Олімпійські ігри-2020 в японському Токіо. П'ять років спортивні фанати чекали цієї події. Закінчиться даний захід 8 серпня.

У передостанній день 7 числа українські спортсмени завоювали одне срібло і три бронзи.

"Срібло" заробив боксер Олександр Хижняк, програвши у фіналі Еберту Консейсану з Бразилії. Українець, який отримав прізвисько "Полтавський танк" виступав у категорії до 75 кілограм. При цьому він спочатку вигравав суперника за очками, проте в передостанньому раунді отримав потужний удар. Суддя чомусь вирішив зупинити бій.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фото: соцмережі, Хижняк
Фото: соцмережі, Хижняк

Першу бронзу взяли Людмила Лузан та Анастасія Четверикова каное-двійці на дистанції 500 метрів. Також в командному заліку Українки взяли третє місце в синхронному плаванні.

Ще бронзу завоювала легкоатлетка Ярослава Магучіх. При цьому її партнер по збірній Ірина Геращенко зупинилася на четвертому місці.

У підсумку наша збірна займає сорок третє місце в командному рейтингу з однією золотою, чотирма срібними і тринадцятьма бронзових медалей.

Раніше повідомляли, це Олімпіада, безмовна, без оплесків, без нічого, - Томенко.

Як повідомляв Знай.uа, колишній Дар'ї Білодід Денис Попов приступив до тренувань після операції: "Український Серхіо Рамос".

Знай.ua писав, тільки початок: Дар'я Білодід взяла першу медаль для України на Олімпійських іграх-2020.