Максим Михайлюк разом зі своєю дружиною сходили на шоу Україна має талант. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Головний герой передостаннього сезону шоу" Холостяк " став популярною і впізнаваною персоною. Зокрема, на його офіційній Instagram-сторінку підписано двісті сорок шість тисяч осіб, з якими він намагається ділитися подробицями свого особистого життя.

У фіналі передостаннього сезону він вибрав 23-річну гімнастку з Кривого Рогу Дарину Хлистун, з якою зустрівся недовго і незабаром пара розлучилася.

Після цього Михайлюк почав стосунки з моделлю Дариною Хлистун. 27 квітня, в українського холостяка Макса Михайлюка народився первісток-дочка Аріана. А 10 червня пара розписалася.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нещодавно чоловік опублікував спільну фотографію з дружиною. Виявляється, парочка 7 агуста відвідала популярне шоу.

Сходили на @ukrainegottalent. Таки так, Україна має талант!😀 🇺🇦
, - написав Михайлюк.

Шанувальники почали активно коментувати даний пост.

Обожнюю Макса і Дашу"; "Вогонь"; " ви такі красиві
, - повідомляють вони.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину