Що робити батькам якщо у їхньої дитини виявилася алергія на кота. Цю проблему можна вирішити не позбавляючись від тварини. Поговоримо про це докладніше.

Боротьба з алергією навіть може зміцнити здоров'я вашого чада.

Справа в тому, що будь–яка алергія за своєю природою - це імунний збій, а на кожен збій наш організм реагує мобілізацією всіх своїх ресурсів і прагне розібратися з проблемою. Тобто алергія може бути не тільки "переможена" , але і, при правильному підході до її лікування, може і зміцнити організм дитини.

кішка, pxhere
кішка, pxhere

Як показують сучасні дослідження, ті діти, які виросли в "стерильних" умовах в захисті від потенційних алергенів, мають більш слабкий імунітет.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Таким чином, прийнявши рішення залишити кішку ви не тільки допоможете дитині впоратися з даним захворюванням, але і збережете душевну рівновагу і життєлюбність.

Відзначимо, що згідно зі статистикою, більш ніж в 95% випадків при правильному лікуванні симптоми алергії зникають повністю. Тобто через 2-3 місяці терапії дитина повністю перестає реагувати на "котячий подразник".

кішка, pxhere
кішка, pxhere

Разом з іншими заходами це зведе вплив алергену на організм малюка практично до нуля:

  • Використовуйте антигістамінні препарати, які дозволяють блокувати небажані реакції, такі як свербіж, висипання на шкірі, набряк слизових та ін.
  • Приділяйте увагу вологому прибиранюя і провітрюванню.
  • Купуйте очищувач повітря, який забезпечує вирішення питання.
  • Раз на місяць купайте тварину зі спеціальним шампунем, що знешкоджує алергенні білки.

Нагадаємо, раніше Котяча мамка виховала цуценят краще за будь-яку няню світу, неймовірна турбота потрапила на камеру

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чому чотириногі улюбленці нападають на людей: неймовірне дослідження про собак

Також «Знай.иа " писав, що Котика-муркотика в кожен будинок: алергія більше не буде цьому перешкодою, новітня розробка допоможе перевернути ваше життя